Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g24g82kcal1.9g9.3g4g0.5g
Kanttarelli, tuore, annos 100g13g3kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus3.1g11kcal0.4g0g1g0g
Oivariini vähärasvainen0.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.3g0.4g4.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.9g8.7kcal0.8g0g0.6g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g3.1g11kcal0.2g0.6g0.8g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g6.3g9kcal1g0.1g0.6g0g
Purjosipuli 2.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g337kcal9.8g21.8g23.4g1.6g
Valittu annoskoko71g168kcal4.9g10.9g11.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna36g84kcal2.5g5.5g5.9g0.4g
Arvot/100g100g237kcal6.9g15.3g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697