Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika punainen 21g6.1kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Lehtikaali 13g5.2kcal0.4g0.5g0.1g0.3g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g21g56kcal3.8g0.4g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g141kcal9g4.8g9.2g1.8g
Valittu annoskoko71g71kcal4.5g2.4g4.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna36g35kcal2.3g1.2g2.3g0.5g
Arvot/100g100g99kcal6.3g3.4g6.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230