DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 43g12kcal0.5g1.7g0.1g0.9g
Voi vähäsuolainen 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Siirappi 1.2g3.6kcal0g0.9g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g34kcal3.9g0g2.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.7g9kcal0.1g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g125kcal9g5.8g7g2g
Valittu annoskoko71g62kcal4.5g2.9g3.5g1g
Annoskoko puolitettuna36g31kcal2.3g1.5g1.8g0.5g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464