Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g26g89kcal3.3g17.6g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen18g6kcal0.6g0.9g0g0g
Tonnikala öljyssä 6.7g13kcal1.8g0g0.6g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]6.7g8.1kcal0.8g0.1g0.5g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g3.6g14kcal1.2g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Polar-juusto 15%3.6g10kcal1.1g0g0.5g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g1.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Sinappi 1.2g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g312kcal18g40.4g8.4g0g
Valittu annoskoko71g156kcal9g20.2g4.2g0g
Annoskoko puolitettuna36g78kcal4.5g10.1g2.1g0g
Arvot/100g100g219kcal12.7g28.4g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547