Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 12g14kcal2.5g0g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g7.8g2kcal0.3g0.3g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)5.5g19kcal0.9g3.5g0.1g0.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.9g14kcal0.9g0g1.1g0g
Ranskankerma Valio5.9g16kcal0.1g0.2g1.6g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g139kcal9.4g8.4g7.2g0.8g
Valittu annoskoko72g70kcal4.7g4.2g3.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna36g35kcal2.4g2.1g1.8g0.2g
Arvot/100g100g98kcal6.6g5.9g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597