Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g5.9g32kcal0.1g0.1g3.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.2g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 5.2g16kcal0.5g2.9g0.1g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 23g7.6kcal0.7g0.5g0.1g0.8g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g4.7g16kcal1g0g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 9g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g224kcal8.8g18.4g11.8g4g
Valittu annoskoko71g112kcal4.4g9.2g5.9g2g
Annoskoko puolitettuna36g56kcal2.2g4.6g3g1g
Arvot/100g100g157kcal6.2g12.9g8.3g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179439