Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 37g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.3g27kcal0.2g0.2g2.9g0g
Kevytmaito (Valio)8.3g3.8kcal0.3g0.4g0.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g8.3g30kcal2.3g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g174kcal11.2g3g12.4g1.8g
Valittu annoskoko71g87kcal5.6g1.5g6.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna36g44kcal2.8g0.8g3.1g0.5g
Arvot/100g100g122kcal7.8g2.1g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690