Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell25g28kcal5.8g0g0.5g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1.3g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g2.1g0.3kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka8.4g5.8kcal0.3g0.9g0.1g0.3g
Makaroni, keitetty, suolaa 34g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g133kcal14.2g15g1.4g1.2g
Valittu annoskoko72g66kcal7.1g7.5g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna36g33kcal3.6g3.8g0.4g0.3g
Arvot/100g100g93kcal9.9g10.5g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566