Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g37g51kcal5.8g1.3g2.4g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g9g30kcal2.2g4.5g0.1g1.1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 11g35kcal2.7g5g0.2g1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 11g11kcal0.4g2g0.1g0.3g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g2.2g7.3kcal0.2g1.5g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g270kcal22.6g28.8g5.8g5g
Valittu annoskoko71g135kcal11.3g14.4g2.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna36g67kcal5.7g7.2g1.5g1.3g
Arvot/100g100g189kcal15.8g20.2g4.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355813