Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty33g46kcal1.7g9.2g0.2g1.1g
Chorizo makkara, annos 100g22g57kcal2.4g1.1g4.8g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)14g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g227kcal8.4g22g11.4g2.2g
Valittu annoskoko72g113kcal4.2g11g5.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna36g57kcal2.1g5.5g2.9g0.6g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.4g8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332