Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 6.9g22kcal1.9g0g1.7g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 14g4.1kcal0.3g0.5g0g0.3g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g14g4.2kcal0.2g0.6g0.1g0.3g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g8.7g10kcal0.3g0.3g0.9g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g6.9g11kcal0.1g0.3g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g104kcal5.8g3.6g7.4g1.2g
Valittu annoskoko72g52kcal2.9g1.8g3.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna36g26kcal1.5g0.9g1.9g0.3g
Arvot/100g100g73kcal4.1g2.5g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401