Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 8.3g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Lanttu 6.8g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 5.3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton7.8g17kcal0.9g0.2g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g59kcal2.4g4.4g3.2g0.6g
Valittu annoskoko72g30kcal1.2g2.2g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g15kcal0.6g1.1g0.8g0.2g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320