Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 39g12kcal0.2g2.1g0.1g0.7g
Atria sika-nauta jauheliha 23%20g53kcal3.3g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g201kcal7.4g6g16.2g1.6g
Valittu annoskoko72g101kcal3.7g3g8.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna36g50kcal1.9g1.5g4.1g0.4g
Arvot/100g100g141kcal5.2g4.2g11.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650