Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 14g27kcal3.8g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)13g11kcal0.1g0.4g0.9g0g
Tomaattimurska, 1 prk13g3.4kcal0.1g0.7g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, 50g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g16g55kcal1.7g11.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g206kcal11.8g27.8g5g1g
Valittu annoskoko72g103kcal5.9g13.9g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna36g52kcal3g7g1.3g0.3g
Arvot/100g100g144kcal8.2g19.4g3.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357