Kermainen kookoskana

Sulata kukkakaali siivilässä, ruskista kana pannulla ja katso että palaset ovat sopivan pieniä.

Mausta chilillä, curryllä, valkopippurilla ja rakuunalla reippaasti, lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää seokseen auringonkukansiemenet, anna hetki paistua ja lisää kukkakaali.

Ruskistele ja mausta vielä hieman chilillä ja rakuunalla, lisää kokookoskerma ja anna hautua n. 10 min. Tarkista maku.

Tästä tulee 2 suhteellisen isoa annosta tai 3 pientä.

Que Aproveche!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton18g19kcal4.1g0g0.3g0g
Kookoskerma, kara14g35kcal0.6g0.2g3.5g0g
Oliiviöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g35g6kcal0.7g0.7g0.1g0g
Auringonkukansiemen3.5g20kcal0.8g0.5g1.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g186kcal12.4g2.8g14.2g0.4g
Valittu annoskoko72g93kcal6.2g1.4g7.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna36g47kcal3.1g0.7g3.6g0.1g
Arvot/100g100g130kcal8.6g2g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151193