Kasvislasagne zone

Kuullota öljyssä sipuli, valkosipuli, paprika- ja chilijauhe.

Lisää raastetut porkkanat, sekoita.

Lisää tomaattimurska ja -pyree, vesi, soijarouhe ja kuivatut yrtit.

Kiehauta, madalla lämpöä ja anna hautua puolisen tuntia.

Mausta soijakastikkeella.

Soijarouhekastikkeen hautuessa tee valkokastike maidosta, maizenasta ja tuorejuustosta.

Laita uunivuokaan kerroksittain kastikkeita ja lasagnettea.

Ripottele päälle raastettu kadett-juusto.

Paista uunissa, 200 astetta, keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g3.9g13kcal2g1.2g0g0.2g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 7.8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g15g5.1kcal0.1g1g0.1g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.4g1kcal0.1g0.2g0g0g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lasagnette, täysjyväpasta (Knorr), annos 185g3.9g13kcal0.5g2.4g0.1g0.4g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g2.1g3.4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Kadett 10% (Arla), annos 40g2.1g4.7kcal0.7g0g0.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 10g2.6kcal0.3g0.3g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g117kcal7.8g12.4g3.8g2.2g
Valittu annoskoko72g58kcal3.9g6.2g1.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna36g29kcal2g3.1g1g0.6g
Arvot/100g100g82kcal5.4g8.6g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208134