Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka13g17kcal2.7g0.2g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.3g6.7kcal0.6g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Rice Dream, riisimaito19g8.8kcal0g1.8g0.2g0g
Täysjyväriisi. Risella.6.9g24kcal0.5g4.9g0.2g0.4g
Parsakaali, tuore, 257g7.7g2.3kcal0.4g0.2g0g0.1g
Punajuuri keitetty, annos 100g7.7g3.2kcal0g0.7g0g0.2g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g6.3g7.8kcal0.2g1.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g152kcal9g19.4g4.2g1.6g
Valittu annoskoko72g76kcal4.5g9.7g2.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna36g38kcal2.3g4.9g1.1g0.4g
Arvot/100g100g106kcal6.3g13.5g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557