Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g35g8.4kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.9kcal0.1g1.3g0g0.5g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g14g17kcal0.4g0.6g1.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g81kcal1.8g6.2g5.2g2.4g
Valittu annoskoko72g41kcal0.9g3.1g2.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna36g20kcal0.5g1.6g1.3g0.6g
Arvot/100g100g57kcal1.3g4.3g3.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208