Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g3.5g14kcal0g3.4g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g8.7g8.4kcal0.1g1.6g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g7g63kcal0g0g7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g199kcal1.6g15g14.2g1.8g
Valittu annoskoko72g99kcal0.8g7.5g7.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna36g50kcal0.4g3.8g3.6g0.5g
Arvot/100g100g139kcal1.1g10.5g9.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234