Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g35g44kcal1.6g8.8g0.2g0.4g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g26g34kcal5.5g0g1.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g4.4g8.3kcal1.5g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Paprikajauhe 0.5g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g181kcal17.8g18.8g3.6g1.8g
Valittu annoskoko72g90kcal8.9g9.4g1.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna36g45kcal4.5g4.7g0.9g0.5g
Arvot/100g100g126kcal12.4g13.1g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416