Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 4.4g14kcal0.4g2.8g0.1g0.3g
Keräkaali, 100g5.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g1.1g2.2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka5.5g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g5.5g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Kesäkurpitsa, tuore11g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g63kcal2.2g10g1.4g1.6g
Valittu annoskoko72g31kcal1.1g5g0.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna36g16kcal0.6g2.5g0.4g0.4g
Arvot/100g100g44kcal1.5g7g1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389