Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 21g11kcal0.3g2.7g0g0.2g
Lohifilee 12g24kcal2.3g0g1.7g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.5kcal0.2g1.1g0g0.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 27g9kcal0.8g1.3g0g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g5.4g11kcal0.5g0.3g0.8g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 3.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g154kcal9g10.8g8.2g0.6g
Valittu annoskoko72g77kcal4.5g5.4g4.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g39kcal2.3g2.7g2.1g0.2g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983