Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali47g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Lihaliemi laimennettu 3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g0.9g3.3kcal0g0.8g0g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g142kcal7.8g5g10.2g2g
Valittu annoskoko72g71kcal3.9g2.5g5.1g1g
Annoskoko puolitettuna36g36kcal2g1.3g2.6g0.5g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893