Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman9g16kcal1.1g0g0.9g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g2.3g8.2kcal0.3g1.6g0g0.1g
Ruskeita papuja, Rainbow6.2g5.3kcal0.3g0.9g0g1.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g12g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.5g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g85kcal4g7.2g3.4g3g
Valittu annoskoko72g42kcal2g3.6g1.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna36g21kcal1g1.8g0.9g0.8g
Arvot/100g100g59kcal2.8g5g2.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319933