Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.8g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g6.3g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 6.3g5.1kcal0.1g1.1g0g0.2g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)13g4.6kcal0.2g0.9g0g0.2g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.6g1.4kcal0g0g0.1g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g8.3g29kcal2.1g5g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g119kcal5g16.8g3.6g3.2g
Valittu annoskoko72g59kcal2.5g8.4g1.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna36g30kcal1.3g4.2g0.9g0.8g
Arvot/100g100g83kcal3.5g11.7g2.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959