Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g21g77kcal0.9g6.5g5.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g7.8g15kcal1.5g0g1g0g
Katkarapu 9g6.4kcal1.4g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu9g12kcal1g0g0.8g0g
Maito, Kevyt10g4.8kcal0.3g0.5g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl5.2g18kcal0.1g0.2g1.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa5.2g16kcal1.2g0g1.2g0g
Tilli, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g299kcal12.8g14.6g20.6g1.6g
Valittu annoskoko72g150kcal6.4g7.3g10.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna36g75kcal3.2g3.7g5.2g0.4g
Arvot/100g100g208kcal8.9g10.2g14.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415