Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaatti 21g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g20g55kcal3g1g4.3g0.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g5.5g14kcal1.6g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g175kcal9.8g5.2g12.8g1.6g
Valittu annoskoko72g88kcal4.9g2.6g6.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna36g44kcal2.5g1.3g3.2g0.4g
Arvot/100g100g122kcal6.8g3.6g8.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799