Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Lehtiselleri 31g4kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow499g100kcal5g17.5g2g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g44g44kcal1.7g8.7g0.2g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g4.4g4.9kcal0g1g0g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g556kcal16.6g74.4g22.6g6g
Valittu annoskoko710g278kcal8.3g37.2g11.3g3g
Annoskoko puolitettuna355g139kcal4.2g18.6g5.7g1.5g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.2g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116063