Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)290g1014kcal34.8g199.8g5.5g14.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen201g1448kcal0g0g160.9g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri10g39kcal0g9.6g0g0g
Vesi201g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g5002kcal69.6g418.8g332.8g29g
Valittu annoskoko710g2501kcal34.8g209.4g166.4g14.5g
Annoskoko puolitettuna355g1251kcal17.4g104.7g83.2g7.3g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716