Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g250g425kcal22.5g21.3g27.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g282g169kcal4.2g36.6g0.3g2.5g
Keiju rypsiöljy (Raisio)6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Ruokakerma Valio 5%125g75kcal1.5g3.5g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g1477kcal57.6g127.4g81g6.6g
Valittu annoskoko710g738kcal28.8g63.7g40.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna355g369kcal14.4g31.9g20.3g1.7g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583