Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 83g82kcal2.5g16.6g0.3g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g207kcal23.7g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g154g54kcal1.5g10.5g0.8g2.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Maito, Kevyt250g115kcal8g12g3.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.7g0.2g0.6g
Juustoraaste emmental punaleima62g244kcal18.1g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g1565kcal111.4g103.2g76.8g7.8g
Valittu annoskoko710g782kcal55.7g51.6g38.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna355g391kcal27.9g25.8g19.2g2g
Arvot/100g100g110kcal7.8g7.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522