Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 375g831kcal65.7g0g63.8g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale9g5.6kcal0.9g0.5g0g6.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 63g187kcal11.3g0.8g15.6g0g
Pinaatti 156g21kcal2.5g0.6g0.5g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g2306kcal179g7.8g174.2g18.8g
Valittu annoskoko710g1153kcal89.5g3.9g87.1g9.4g
Annoskoko puolitettuna355g577kcal44.8g2g43.6g4.7g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.5g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280894