Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 223g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 11g25kcal1.5g1.7g0.5g4.2g
Hiiva 28g21kcal3.7g0.3g0.1g1.9g
Rypsiöljy 33g296kcal0g0g33.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 109g373kcal11.1g76g1.3g3.8g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)217g695kcal30g126g6.9g27.1g
Auringonkukansiemen 89g529kcal20.5g11.2g44.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g3877kcal133.6g430.4g172.6g84.6g
Valittu annoskoko710g1938kcal66.8g215.2g86.3g42.3g
Annoskoko puolitettuna355g969kcal33.4g107.6g43.2g21.2g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418