Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi306g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 175g387kcal30.6g0g29.7g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g109g45kcal1.5g8.9g0.3g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli87g157kcal7.4g1.9g13.1g0g
Ketsuppi, Felix24g21kcal0.2g5g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.8g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Persilja4.4g0.5kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1421g1249kcal80.4g32.2g88.6g0.6g
Valittu annoskoko711g625kcal40.2g16.1g44.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna355g312kcal20.1g8.1g22.2g0.2g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264674