Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha233g420kcal42g0g28g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto48g134kcal9.1g0g10.5g0g
Oliiviöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka29g7.3kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Chili paprika punainen2.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 4.1g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Tomaattimurska (Euro shopper)292g88kcal2.9g11.7g1.2g0.6g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g32g116kcal9g0.6g8.7g0g
Ketsuppi, Pirkka18g19kcal0.2g4.4g0g0.2g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g12g25kcal0.7g2.9g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1421g1749kcal130g47g111.2g4.2g
Valittu annoskoko711g875kcal65g23.5g55.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna355g437kcal32.5g11.8g27.8g1.1g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716