Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow4500g900kcal135g90g0g112.5g
Oliiviöljy 100g884kcal0g0g100g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä500g905kcal13.7g60g70g0g
Vuohenjuusto President1000g2580kcal190g5g200g0g
Valkoviini kuiva 1000g685kcal3.1g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14200g11909kcal683.6g322g740g225g
Valittu annoskoko7100g5955kcal341.8g161g370g112.5g
Annoskoko puolitettuna3550g2977kcal170.9g80.5g185g56.3g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744