Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Porkkana 500g163kcal3.1g27.8g1g12.7g
Lehtiselleri 333g42kcal3.7g3.7g0.7g3.3g
Rypsiöljy 100g884kcal0g0g100g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g233g173kcal10.5g30.1g0.5g0g
Kalaliemi laimennettu 3333g100kcal0g10g6.7g0g
Kirjolohifilee 1333g2204kcal223.3g0g146.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton67g14kcal0.2g1.1g0g0.1g
Maustekurkku500g83kcal3.5g15g0.5g9g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g67g11kcal2.2g0.7g0.2g0.7g
Persilja 133g37kcal1.8g1.5g0.3g10.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14200g7691kcal509.6g227.8g515.2g90g
Valittu annoskoko7100g3846kcal254.8g113.9g257.6g45g
Annoskoko puolitettuna3550g1923kcal127.4g57g128.8g22.5g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223