Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen600g154kcal5.4g27.6g2.4g12g
Kukkakaali 1679g404kcal30.4g36.9g5g38.6g
Parsakaali brokkoli 1649g578kcal76.2g32.1g4.9g41.2g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1499g1799kcal51g54g149.9g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g150g510kcal30g0g43.5g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)180g692kcal52.2g3.6g52.2g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g1199g2998kcal215.8g0g239.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g150g1094kcal1.5g1.5g119.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14208g16456kcal925g311.4g1235.2g183.6g
Valittu annoskoko7104g8228kcal462.5g155.7g617.6g91.8g
Annoskoko puolitettuna3552g4114kcal231.3g77.9g308.8g45.9g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977