Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi1201g5406kcal78.1g720.8g252.3g37.2g
Voi 601g4357kcal7.1g2.4g488.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl1602g5446kcal32g48.1g560.6g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g3204g5446kcal230.7g512.6g272.3g0g
Sokeri 192g780kcal0g192g0g0g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Liivate 64g224kcal54.9g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14208g43319kcal805.6g2951.8g3147.4g74.4g
Valittu annoskoko7104g21659kcal402.8g1475.9g1573.7g37.2g
Annoskoko puolitettuna3552g10830kcal201.4g738g786.9g18.6g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626