Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 120g396kcal0.6g96.9g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 600g176kcal5.6g27g2.4g11.4g
Hapankaali 2398g675kcal25.7g103.1g4.6g49.2g
Vesi, vesijohtovesi 1199g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste1199g300kcal10.8g57.6g3.6g34.8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1199g1667kcal227.8g0g83.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g59.9g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14208g7666kcal548.8g598g310g201g
Valittu annoskoko7104g3833kcal274.4g299g155g100.5g
Annoskoko puolitettuna3552g1917kcal137.2g149.5g77.5g50.3g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417