Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2982g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 298g222kcal39.1g3.3g1.2g20.6g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )101g910kcal0g0g100.4g0g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 579g1759kcal50.6g320.5g11g80.4g
Grahamjauho 1491g4890kcal157.5g905.1g32.8g147.6g
Vehnäjauho puolikarkea 1611g5526kcal164.1g1127.3g19.3g56.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14208g26613kcal822.6g4712.4g329.4g610g
Valittu annoskoko7104g13307kcal411.3g2356.2g164.7g305g
Annoskoko puolitettuna3552g6653kcal205.7g1178.1g82.4g152.5g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901