Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)116g77kcal17.4g0g0.8g0g
Omena, keskikokoinen 200g129g44kcal0.3g9.1g0.4g2.3g
Kurkku, tuore64g6.4kcal0.4g1.1g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Valkosipuli 6.8g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Tilli, tuore 32g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Ruokajogurtti Valio129g116kcal5.8g6.4g7.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton19g4.1kcal0.1g0.3g0g0g
Hunaja 13g43kcal0.1g10.4g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Paahtoleipä, monivilja 135g341kcal10.3g59.1g5.5g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1422g1333kcal74g182.2g29.8g21g
Valittu annoskoko711g667kcal37g91.1g14.9g10.5g
Annoskoko puolitettuna356g333kcal18.5g45.6g7.5g5.3g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358