Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha187g311kcal35.6g0g18.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g150g38kcal1.9g6.3g0.3g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g112g379kcal14.1g75.6g2.2g6.7g
Kananmuna kuorineen punnittu102g129kcal11.2g0.3g9.2g0g
Persilja23g2.7kcal0.3g0.2g0g1.8g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta19g86kcal7.5g0g6g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g38g9kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1422g2050kcal142.6g172.8g84.4g20g
Valittu annoskoko711g1025kcal71.3g86.4g42.2g10g
Annoskoko puolitettuna356g513kcal35.7g43.2g21.1g5g
Arvot/100g100g144kcal10g12.2g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401