Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)241g386kcal45.8g0g21.7g0g
Punajuuri 161g62kcal1.6g11.1g0.3g4g
Kaali, valkokaali64g14kcal0.8g2.2g0.1g1.4g
Pavut,ruskeat suolaliemess55g55kcal3.9g8.2g0.7g11.8g
Peruna, keskikokoinen 60g97g58kcal1.4g12.5g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.9kcal0.1g1.2g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)26g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g4.8g43kcal0g0g4.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g40g8.2kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Chili paprika punainen1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1422g1278kcal108.2g76g55.8g39.2g
Valittu annoskoko711g639kcal54.1g38g27.9g19.6g
Annoskoko puolitettuna356g320kcal27.1g19g14g9.8g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.3g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259