Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g90g649kcal0g0g72.1g0g
Sipuli (kuorittu)586g158kcal7.6g28.1g1.2g10g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)1027g154kcal20.5g10.3g1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1802g451kcal23.4g75.7g3.6g0g
Katkarapu 1622g1110kcal234.2g0g17.8g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen45g18kcal0.9g4.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1802g5950kcal36g54.1g630.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14220g17173kcal659.4g374g1454g23.8g
Valittu annoskoko7110g8587kcal329.7g187g727g11.9g
Annoskoko puolitettuna3555g4293kcal164.9g93.5g363.5g6g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678