Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 1167g805kcal59.1g109.3g4.7g36.2g
Kasvisliemikuutio 70g213kcal6.7g9.5g16.5g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 4670g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)257g69kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g934g710kcal149.4g13.1g6.5g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14224g3673kcal440g299.2g57.4g98.2g
Valittu annoskoko7112g1836kcal220g149.6g28.7g49.1g
Annoskoko puolitettuna3556g918kcal110g74.8g14.4g24.6g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234