Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)5606g3588kcal179.4g269.1g196.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 210g721kcal21.4g147.1g2.5g7.4g
Oivariini, 60 (100g)210g1156kcal2.1g2.1g126.1g0g
Pinaatti 1051g140kcal17g4.2g3.2g13.7g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14224g11324kcal439.8g873g656g42.2g
Valittu annoskoko7112g5662kcal219.9g436.5g328g21.1g
Annoskoko puolitettuna3556g2831kcal110g218.3g164g10.6g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727