Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g2811g675kcal50.6g84.3g14.1g53.4g
Sipuli (kuorittu)1406g380kcal18.3g67.5g2.8g23.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2811g9280kcal56.2g84.3g983.9g0g
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14224g20747kcal253.2g483g2002.6g162g
Valittu annoskoko7112g10373kcal126.6g241.5g1001.3g81g
Annoskoko puolitettuna3556g5187kcal63.3g120.8g500.7g40.5g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381750