Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3003g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi60g168kcal5.4g4.2g13.8g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1201g1994kcal228.2g0g120.1g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
KEITTOJUURES Apetit pakaste1201g312kcal10.8g57.6g3.6g27.6g
Peruna, vanha, kuorittu 1501g1143kcal28.2g232.7g3g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14232g7315kcal549.2g603.4g281.6g90.6g
Valittu annoskoko7116g3658kcal274.6g301.7g140.8g45.3g
Annoskoko puolitettuna3558g1829kcal137.3g150.9g70.4g22.7g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355