Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 2800g4497kcal845.6g0g120.1g0g
Hunaja40g134kcal0.4g32.8g0g0g
Sinappi 40g53kcal1.8g5.6g2.4g0.7g
Oliiviöljy 200g1769kcal0g0g200g0g
Sipuli (kuorittu)1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g1200g336kcal7.2g71.4g2.4g30g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g12g28kcal1.3g4.6g0.4g0g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14232g14280kcal1743.8g344g655.4g102.2g
Valittu annoskoko7116g7140kcal871.9g172g327.7g51.1g
Annoskoko puolitettuna3558g3570kcal436g86g163.9g25.6g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113